LOGO NUEVO
 
  bandera española bandera valenciana
PARTITURAS
TÈCNICA VOCAL
LOGO FACEBOOK
logo ayuntamiento IVM fecocova
 
 

Mislata amb una població pròxima als 44.000 habitants, està situada en la província de València (Espanya), en concret és la capital de la comarca de "l'Horta Oest"

Només la separen tres quilòmetres de València.

La història de Mislata es remunta a molts segles en el passat i això queda reflectit en el caràcter i la cultura de les seues gents. Per la seua proximitat amb València, els esdeveniments històrics de la localitat estan íntimament relacionats amb la història d’esta universal ciutat. Un dels fets més destacats succeïts en la zona va ser la denominada batalla de Mislata, que va tindre lloc l’any 1348, la qual va posar terme a la rebel·lió de la Unió de València contra Pere el Cerimoniós. La victòria va permetre al rei el camí a València, que, finalment, es va haver de rendir el dia deu de desembre d’eixe mateix any. Se situa en la gran plana que s’estén a l’oest de la ciutat de València. Les seues terres han estat intensament poblades des de temps remots i en l’actualitat constituïx una de les regions amb major pressió demogràfica de tot Europa.

En l’actualitat la coral Ramon Ibars assaja en els locals d'assaig (Col·legi públic el Cid, C/ Vicente Salvatierra. Mislata) els dilluns i dimecres a partir de les 20:00 h. Si vols formar part de la coral passa’t per l’associació durant els dies d’assaig

Coral Ramón Ibars ©2016 diseny:Penavalun