LOGO NUEVO
 
  bandera española bandera valenciana
PARTITURAS
TÈCNICA VOCAL
LOGO FACEBOOK
logo ayuntamiento IVM fecocova
 
 

  ESLAVA VOLONTIR,  naix en Soldanesti (República de Moldàvia) l'any 1963.
Entre els anys 1970 -1981 estudia en  Col·legi especial de música Eugenio Coca de Chisinau (Moldàvia), acabant l'etapa de formació musical i cultural general obligatòria.

   L'any 1981 ingressa en el Conservatori Superior de l'estat de Moldàvia on aconseguix en 1986 el grau superior de música. Obtenint el diploma de professor de música i solista d'orquestra en l'especialitat de clarinet. Ha realitzat estudis de perfeccionament amb els mestres Pavel Stoliarciuc, Anatol Musiencu i Serghei Cebichin entre altres.

  Ha estudiat piano i direcció de cors, amb el mestre Alexandru Palei.

  Una vegada acabat els seus estudis, entra a formar part de l'orquestra simfònica del teatre d'òpera i ballet de Chisinau actuant com a solista en nombrosos països europeus (Polònia, Hongria, Ucraïna, Armènia, Geòrgia, Turquia i Grècia) i també en orient mitjà (Jordània, Síria i Egipte) .

  Ha format part de l'orquestra simfònica de la filharmònica de Moldàvia  i de l'orquestra del circ de Chisinau (Moldàvia).

  Ha dirigit l'escola d'Arts, teatre i música “Chiorescu” a Moldàvia.

  Va ser membre fundador i director titular del cor Esclaves de María de València entre els anys 2003-2007, participant en els concerts de Nadal, celebrats en el Palau de la Música a València, organitzats per la FCAPA (Federació Catòlica d'associacions de Pares d'Alumnes). També va participar en la missa de la V trobada de les famílies, celebrada a València per la seua Santedat el papa Benet XVI.

  Entre els anys 2007-2008 dirigix el cor de l'Agrupació Musical de Sant Josep de Pignatelli.

  Ha actuat com a director invitat en diverses corals.
                                                                                        
  Actualment exercix el càrrec de director en la Coral Parroquial Mixta d'Almàssera i en la Coral Ramón Ibars de Mislata.
                 

 

 

 
Coral Ramón Ibars ©2016 diseny:Penavalun